Endret: 14 mai 2019     Opprettet: 16 okt 2017

Velkommen til våre hjemmesider!

Her vil du finne informasjon om oss og kontaktpersoner i sameiet I tillegg finner du vedtekter, praktisk informasjon og årsberetning. Vi ønsker å tilrettelegge slik at du enklest mulig skal kunne finne informasjon om boligselskapet. Finner du ikke det du søker - send en e-post til styret. E-post adressen finner du nederst på siden.

Vi som er beboere på Risenga Terrasse- og Tunet Sameie er stolte av vårt sameie. Her er det godt å bo. Vi har gangavstand til Asker sentrum, til alle former for idrettsanlegg og til trivelig natur i nærmeste omgivelser.

Vi er også privilegerte som har både et felleslokale og en gjesteleilighet til disposisjon. Styret håper at disse fortsatt vil bli benyttet til forskjellige aktiviteter og feiringer. Vi benytter igjen anledningen til å oppfordre til gode innspill til bruk av lokalet. Minner også om at vi har en boccia/petanque-bane.

For at det gode naboskapet kan beholdes og videreutvikles ber vi om at det vises respekt for de vedtatte felles ordninger og regler sameiet har.

Selv om hjemmesiden er endret, håper vi likevel at siden benyttes flittig av dere som har tilgang til internett, og at alle leser gjennom de forskjellige avsnittene og setter seg godt inn i hvilke opplysninger, hjelp og informasjon som finnes her.

Vi i styret ønsker å presentere sameiet på en god måte. Vi ber derfor om at alle beboere føler et eierskap til hjemmesiden og er aktive i forhold til innholdet ved å bidra med tilbake-meldinger og gjerne også forslag om endringer/tilføyelser.